start biografi foto radio lankar kontakt


 

Biografi


Hejsan!

Jag är en glad person med mycket tankar och idéer och ger mig inte i första taget. Jag gillar att jobba med folk omkring mig men jobbar också bra när jag är helt själv. Att arbeta har aldrig varit främmande för mig och jag är inte rädd för att ta i lite extra.
   Min utbildning kommer från Västerviks Gymnasiums medieprogram. Där växte mitt intresse fram inom radio och jag gjorde där ett specialarbete inom radio genom att jag byggde upp en radiostudio som elever kunde använda för lärosyfte. Detta ledde till att jag efter skolan även skulle göra min praktik som hjälplärare inom radio/tv. På kvällar och helger så var jag på radiostationen City 93 och tillverkade jinglar, reklam och dyl.

christopher

Det skulle också komma att bli min första tillsvidareanställning. Mina arbetsuppgifter var: musikläggare, programledare, datoransvarig, tekniker, reklamproducent m.m.
Datorer har alltid varit ett stort intresse och det fick jag en hel del av även på City 93, då hela radiostationen var uppbyggd av nätverk med många datorer i som behövde ses över och servas.

Mitt intresse inkluderar inte bara mjukvara i datorn utan även att bygga datorer och att felsöka komponenter i den.
Att hitta på lösningar och felsöka har jag varit intresserad av redan sedan jag var liten. Det var bara min träkoja i skogen som hade elektricitet med lampor som drevs av seriekopplade batterier.

Jag vill alltid försöka lösa problem men samtidigt kan jag också se mina begränsningar när jag inte klarar av att lösa problemet på egen hand. Jag lämnar exempelvis inte in min bil på en verkstad, det mesta fixar jag själv. Varför spendera en massa pengar när du kan gör de själv och samtidigt kanske lära dig något nytt.
I hemmet gillar jag också att pyssla med olika renoveringar och fixa och trixa.

Att bo i Västervik är ju utomordentligt då både jag och min sambo gillar att fotografera. För övrigt gillar jag att spendera ganska mycket tid vid datorn och naturligtvis även med min flickvän och våra tre katter.

Med vänliga hälsningar

Christopher Johansson

Ladda hem mitt CV