start biografi foto radio lankar kontakt


 

Biografi


Hejsan!

Christopher Johansson heter jag om du av någon anledning missat det. Jag är 25 år och är uppväxt i Ankarsrum några mil från Västervik. Idag bor jag i Västervik tillsammans med min flickvän och våra två katter. Själv så är jag en glad person med mycket tankar och idéer. Jag ser mig själv som en person som det är lätt att ha att göra med. Jag är av den filosofin att frågar man inget så lär man sig inget och man lär sig bäst av sina egna misstag.Intressen

Mina intressen är datorer, nätverk, fotografering, bilar mm. Redan när jag fick min första dator, en IBM med svart/vit monitor och operativsystemet dos, så visste jag att detta ville jag syssla med i framtiden. Efter detta har jag haft en rad olika datorer och man kan lugnt säga att tekniken har gått framåt. Intresset för fotografering är något som växt fram på senare tid. Jag gillar att vara ute och fotografera med min Canon EOS 350d. Det roligaste är nog när man kommer hem och får ladda in bilderna och redigera dem till sina önskemål. Jag gillar att fixa och laga saker så där kommer mitt intresse för bilar in. Blir det något fel på bilen så ska det gå långt innan jag väljer allt lämna in den för reparation.


Bakgrund
Jag har i grunden tre års utbildning på Västerviks gymnasiums Medieprogram. Efter att jag hade slutat skolan så började jag att sommarjobba på lysingbadet som vaktmästare, vilket var en kul start i arbetslivet! Man fick hela tiden försöka lösa saker på sitt eget sätt och detta kunde innebära måleri, snickeri, lättare elarbeten, VVS m.m.
Ganska direkt efter sommarjobbet började jag praktisera på radiostationen City 93 där jag senare skulle få en fast ansällning. Mina arbetsuppgifter var i huvudsak musikläggare samt programledare. Men jag var även reklamproducent, tekniker, ansvarig för hemsidan m.m.
Reklamproducent innebär att det var jag som tog vid efter att säljaren hade sålt in reklamen. Jag fick tillsammans med kunden forma den färdiga spoten som skulle ut i etern. På City 93 jobbade jag i fem år och det har varit bland de bästa jag gjort. Har jobbat både dagar och nätter för den radiostationen, därför var det med sorg man gick hem från jobbet när man hade fått reda på att det skulle läggas ned.

Nu har du fått lite information om mig, men är det något annat du undrar över är du naturligtvis välkommen att maila mig: christopher@cjohansson.se

Med Vänliga Hälsningar
Christopher Johansson

Ladda hem mitt CV
1
1
Intyg från Lysingsbadet 2008
1 1
Intyg från City 93
1 1
Intyg från Lysingsbadet 2002